Acte d’inici de la temporada de Pastorets 2016-2017

El proppassat diumenge 27 de novembre al migdia va tenir lloc l’acte d’inici de temporada de Pastorets 2016-2017 al Palau de la Generalitat.

Enguany es commemora el centenari de l’estrena dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres (1916-2016) i el 90è aniversari de representació a Súria (1926-2016). Els Pastorets de Súria van ser els encarregats de fer una representació adaptada que va tenir lloc en diversos espais emblemàtics de la Generalitat, acabant el darrer acte de l’obra al Saló Sant Jordi.

Diverses autoritats, entre elles el Conseller de Cultura Sr. Santi Vila, el Director General de Cultura Popular, Sr. Lluís Puig i representants de la Fundació Folch i Torres, i de la Coordinadora de Pastorets a més de personalitats del món de la cultura, i altres convidats, varen poder gaudir d’aquesta representació que va ser molt lluïda. També es va poder comptar amb l’assistència del fill de Folch i Torres que va rebre un càlid aplaudiment de tots els assistents.

La Federació Catalana de Pessebristes, que hi va ser també representada pel seu President i altres membres de Junta, col·labora amb el Centenari dels Pastorets de Folch i Torres amb 16 diorames que s’exposaran a la Biennal de Girona.
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad