Assemblea General de tardor

Aquest passat dissabte 18 de setembre la Biblioteca del Casino de Manresa va acollir l’assemblea de tardor de la Federació. La convocatòria suposava el retorn a l’activitat presencial, tot i que es va plantejar també l’opció de poder-hi participar virtualment pel canal de Zoom de la Federació.

Després de la benvinguda per part de Francesc Villegas, en nom del Grup Pessebrístic de Manresa, es iniciar l’assemblea. En primer lloc el president Ramon Albornà va informar de l’inici d’activitat i reorganització de la nova Junta. Dins l’ordre del dia previst destacava també el repàs i la preparació de la campanya d’aquest proper Nadal, en la confiança de poder reprendre la màxima normalitat en les exposicions de pessebres.

Finalment, cal fer especial menció a l’aprovació formal de la incorporació a la Federació de l’Associació el Pessebre dels Pensaments de Móra la Nova.

 

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad