Castellar acull el Dia de l’Associacionisme del pessebrisme

Dissabte 1 de juny, amb motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural Català, es va celebrar a Castellar del Vallès, per encàrrec de la Federació Catalana de Pessebristes, una jornada de Pessebres fets obra d’art, com a Taller Pessebrista 2019,  que va organitzar el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès.

La programació d’aquest taller es va estructurar en tres grups de tècniques per al Pessebre: La il·luminació led (Joan Juni); Com fer pedres amb poliestiré (Joan Romeu), i Pintura amb colors bàsics (Joan Sáez). Durant tot el matí, per grups,  hi hagué també visites culturals guiades, tant a la Catedral del Vallés i a la seva cripta funerària, al Palau Tolrà, actual ajuntament i jardins del seu entorn, així com altres edificis monumentals vinculats a l’arquitecte de la família de l’industrial local Josep Tolrà i Abellà.

La visita a pessebres de l’entitat, l’actuació del Ball de Gitanes i de Bastons, així com el dinar de germanor i els diferents obsequis i parlaments protocol·laris del president de l’entitat, Joan Juni, i del president de la nostra federació, Albert Català, van completar una molt activa jornada a la qual hi van participar prop de 200 persones.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad