El pessebrista Josep Aleacar Casanovas és homenatjat a la plaça dels Artistes

Sitges, 20 de desembre. Al migdia, s’ha descobert a la plaça dels Artistes una placa en honor al pessebrista Josep Aleacar Casanovas. En una paret de la plaça hi ha ubicades diferents rajoles, que reconeixen la trajectòria de persones que han destacat en diferents disciplines artístiques: dibuix, pintura, dansa, teatre, fotografia, poesia… i des d’aquesta data el pessebrisme.

La iniciativa d’aquest reconeixement ha estat del Grup Pessebrista de Sitges i va continuar amb l’acord de l’Ajuntament de la vila i del Consell Municipal de Cultura de dur-la a terme.

La rajola ha estat descoberta en un acte molt emotiu, en el qual hi han estat presents l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, el regidor de cultura, Xavier Salmeron, diferents regidores i regidors del Consistori, familiars i amics de Josep Aleacar i companys pessebristes seus.

L’acte ha estat amenitzat amb la interpretació de diverses nadales en clau de jazz, a càrrec d’un grup de músics encapçalats per Joan Pinós i Sariol.

Gràcies a aquesta placa en honor a Josep Aleacar, es fa permanent un art efímer com és el del pessebrisme.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad