EL TEU PESSEBRE A LA XARXA, una experiència innovadora

L’exposició virtual de pessebres EL TEU PESSEBRE A LA XARXA, promoguda pel Grup Pessebrista de Castellar del Vallès de la Federació Catalana de Pessebristes, com a acte preliminar de la Biennal del Pessebre Català 2010 ha tingut un notable ressò aquest Nadal passat. Més de 300 persones van penjar una foto del seu pessebre i la pàgina va recomptar entre l’11 de desembre i el 10 de gener més de 24.000 visites provinents de més de 27 països.

A més de l’exposició de pessebres fets a casa, a l’escola, a les associacions o residències la pàgina oferia l’apartat El pessebre PAS A PAS amb consells per fer el pessebre. Aquest ha estat un dels apartats més visitats.

Aquest proper Nadal es posaran en marxa tota la resta d’exposicions i actes de la Biennal del Pessebre Català 2010 i l’exposició EL TEU PESSEBRE A LA XARXA continuarà oberta per rebre fotografies de pessebres.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad