Presentació ​del llibre Una vida en imatges, pensaments d’un pessebrista

Ahir dimecres a les 7 de la tarda la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret de Barcelona va acollir la presentació del llibre Una vida en imatges, pensaments d’un pessebrista d’en Josep Pagespetit que ha editat recentment la nostra Federació.

El President, Albert Català, va donar la benvinguda al públic assistent i tot seguit va explicar com havia estat tot el procés de creació del llibre des del moment inicial fins a la realització final. En Josep Pagespetit, amb el seu estil personal inconfusible, ens va fer cinc cèntims d’algunes de les seves reflexions al voltant al pessebre. A continuació va dedicar els llibres als assistents que ho van voler.

La Llibreria Claret, especialitzada en literatura i assaig de tipus religiós, tindrà el llibre catalogat a partir d’ara a la seva web i també disposarà d’exemplars a la venda directament a la botiga per qui ho desitgi.

No cal dir que el podeu adquirir també a la botiga d’aquesta la web.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad