Ramon Albornà, nou president

Aquest dissabte passat, 17 d’abril, la Federació Catalana de Pessebristes va celebrar la seva assemblea general de primavera, una vegada més en format virtual degut a la situació sociosanitària.

El punt més destacat va ser la renovació de la nostra Junta Directiva, que a partir d’ara està composta per Ramon Albornà com a president, Francesc Villegas vicepresident, Jordi Pujol secretari, Ferran Fonte tresorer, i Albert Català, Núria Garcia, Jordi Bernal i Josep Maria Borrut com a vocals.

L’assemblea va fer constar el seu agraïment a l’Albert Català per la seva tasca al capdavant de la Federació en els darrers vuit anys, i va fer un minut de silenci en record dels pessebristes que ens han deixat en el darrer any a causa de la COVID, en especial de Carles Tarragó, membre de la junta.

Entre altres temes, l’assemblea també va aprovar la gestió i balanç econòmic del 2020, el pla d’actuació i pressupost per aquest any, i va fer un repàs a l’organització de les properes activitats federatives del calendari, que en principi es mantindran en formats virtuals per aquest any, preveient recuperar la presencialitat de cara al proper Nadal.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad