Vilafranca ret homenatge a Martí Castells

Aquest Nadal, coincidint amb la capitalitat de la cultura catalana, Vilafranca ret homenatge a Martí Castells Martí en motiu del centenari del seu naixement.

L’exposició Martí Castells, 100 naixements, coorganitzada per Vinseum i l’Associació de Pessebristes de Vilafranca, és l’eix central d’aquest homenatge, mostrant l’aportació que va fer Martí Castells Martí a la cultura del Vi. Les figures de pessebre modelades per Martí Castells, i per extensió les figures i creacions del taller familiar Castells, són reconegudes internacionalment a l’àmbit pessebrista per la seva gran qualitat.

L’exposició de Vinseum, oberta fins al proper 2 de febrer, permetrà veure la correlació entre el pessebre i els diorames del vi, apropar-nos al taller i l’entorn de Martí Castells, contemplar dos diorames restaurats per a l’ocasió per l’Associació de Pess.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad