Destacats

Les informacions destacades de la Federació Catalana de Pessebristes

Carles Tarragó nomenat President de la FEB

10/7/18

Aquest mes de juny el nostre company de Junta i Secretari, Carles Tarragó, en representació de l'Associació Pessebrista de Tarragona, ha estat nomenat President de la Federación Española de Belenistas.

Davant d'aquest nou encàrrec, Carles Tarragó ha presentat la seva renúncia a la darrera Junta celebrada el 4 de juliol. Per aquesta raó, i en compliment de l'establert a l'art. 21 dels nostres estatuts, s'ha nomenat  provisionalment a Ramon Albornà per a aquesta tasca, alhora que Carles Tarragó continuarà essent membre de la Junta.

 

La propera Assemblea General, prevista per al mes de setembre, haurà de ratificar aquests acords.

 

Des d'aquí el felicitem i li desitgem els màxims encerts en la seva gestió.

48a Trobada de Pessebristes a Manresa

5/7/18

El diumenge 30 de setembre la ciutat de Manresa, que ostenta la distinció de Capital de la Cultura Catalana, acollirà la 48a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears.

Coincidint amb el vintè any d’exposició de Diorames i Pessebre Monumental, els pessebristes manresans van acceptar l’encàrrec de la Federació Catalana de Pessebristes d’organitzar la trobada.

Assemblea General Ordinària

17/03/2018

El proppassat 17 de març  va tenir lloc a Terrassa  l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Pessebristes. Segueix-nos per xarxes socials