13a Biennal del Pessebre Català. Comencen a arribar els pessebres.

Els preparatius de la 13a Biennal del Pessebre Català van agafant ritme. Aquests dies ja comencen a arribar els primers pessebres de l’exposició Pessebres de Catalunya que es farà en el marc de la Biennal, a l’església parroquial de Castellar del Vallès.

La bona resposta que han donat les diverses associacions de pessebristes assegura que l’exposició serà molt interessant i variada pel que fa a la procedència dels pessebres. L’organització ha optat per prioritzar la varietat de procedències el que ha obligat a renunciar a alguns diorames de les associacions que n’havien ofert més de dos. L’espai de què es pot disposar permet exposar uns 40 diorames i fins al moment hi havia més de 50 pessebres oferts.

L’exposició Pessebres de Catalunya és una de les sis exposicions que conformen l’edició de la 13a Biennal del Pessebre Català que es podrà visitar a Castellar del Vallès del 4 de desembre del 2010 al 16 de gener 2011.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad