13a Biennal del Pessebre Català. El teu pessebre a la Xarxa continua rebent fotografies

L’exposició virtual de fotografies de pessebres que el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès ha posat en marxa en motiu de la 13a Biennal del Pessebre Català continua rebent fotografies de pessebres familiars, escolars i d’associacions diverses que els mateixos afeccionats poden posar al web.

Aquesta activitat permet veure la gran implantació que té el pessebre a les llars catalanes i és una mostra de la creativitat i de l’afecció de molts pessebristes. Els pessebres fets en escoles i centres educatius diversos també són molt presents en aquesta exposició virtual. La galeria d’imatges que s’ha generat és un homenatge al pessebrisme més popular.

El teu pessebre a la Xarxa és una de les activitats innovadores que el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès ha promogut en la 13a Biennal del Pessebre Català i que ha merescut el primer premi en l’apartat de mitjans de comunicació d’associacions dels Premis Ateneus 2010.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad