150 anys de pessebres i pessebristes a Manresa

Acaba de sortir publicat en edició de l’autor, el llibre 150 anys de pessebres i pessebristes a Manresa, l’autor del qual és Francesc Villegas i Martínez, del Grup Pessebrístic de Manresa.

Es tracta d’una obra de recerca important sobre el món del pessebre a Manresa, amb aportació d’un índex biogràfic de més de 250 pessebristes, 40 anys de concursos des de 1922, i la ressenya dels pessebres de totes les entitats locals fets al llarg de la història d’aquests cent cinquanta anys.

El format del llibre: DIN A4, 15 capítols, 244 pàgines, 180 fotografies de les quals 76 en color i 104 en blanc i negre. El pròleg a cura de Fra Valentí Serra de Manresa, Arxiver dels Caputxins de Catalunya.

El preu del llibre són 30 euros, incloses les despeses de tramesa. Pot demanar-se directament a l’autor al correu electrònic fvillegas44@hotmail.com o a l’adreça de correu postal, carrer Viladordis 104 3r 1a, 08241 – Manresa.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad