1a Mostra de Fragments de Pessebres a Tavèrnoles

Ahir al migdia es va inaugurar a Tavèrnoles (Osona) una exposició singular. La Mostra, ubicada a la sala polivalent de l’Ajuntament, consta de fragments de pessebres fets expressament per a aquesta ocasió per diversos pessebristes d’arreu del país. D’entre aquestes peces destaquen els realitzats per l’organitzador de la Mostra, en Josep Pagespetit, que es caracteritzen pel seu colorit, la seva plasticitat i originalitat. Pagespetit és molt conegut i estimat a la zona ja que hi resideix des de fa molts anys. La seva trajectòria pessebrista passa per Vic, posteriorment per Sant Pere de Torelló, on encara exposa cada Nadal, i ara a Tavèrnoles.

En el muntatge de l’exposició hi ha col·laborat també el pessebrista terrassenc Antoni Sazatornil, amic de Pagespetit, que també hi exposa diversos fragments.

La Mostra restarà oberta fins a la Candelera.  Dissabtes de 12:00 a 14:00 h. Festius de 12:00 a 14:00 h i de 18:00 a 20:00 h.  Feiners, contacteu al 93 888 73 08 amb la senyora Maria.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad