80è aniversari de l’Associació Pessebrista de Tarragona

L’Associació Pessebrista de Tarragona celebra el seu 80è aniversari, i des de l’1 de desembre de 2008 a l’1 de febrer de 2009, vol oferir-vos una sèrie d’exposicions ubicades en llocs emblemàtics que formen part de la Tarragona Patrimoni de la Humanitat, per tal que el visitant pugui gaudir d’una àmplia oferta de pessebres i figures, ultra una visita cultural per la ciutat.

La Federació Catalana de Pessebristes organitza la XII Biennal del Pessebre Català. En aquesta ocasió en realitzarà la coordinació i muntatge l’Associació Pessebrista de Tarragona.

Coincidint amb aquesta exposició està previst d’organizar-ne cinc més:

– La I Mostra de Pessebres de la Mediterrànea, que recollirà treballs procedent de les regions banyades per aquest mar des de Nàpols fins Almeria.

– Una Exposició Retrospectiva on es mostraran diorames realitzats pels pessebristes de Tarragona durant la història de l’Associació.

– Una tercera amb Diorames d’Antoni Sans.

– Una quarta amb Figures de diferents autors, moltes difícils de veure normalment ja que formen part de coleccions particulars.

– També, como cada any, l’Exposició de Diorames al local social de l’entitat del carrer Girona, dedicada en aquesta ocasió a l’escultor Daniel José Pons.

I per acabar, dos pessebres de grans dimensions que s’exposaran, un a la Catedral i l’altre al pati d’assatjos de la Colla de Castellers Xiquets de Tarragona.

Com aperitiu, els dies 11 i 12 d’octubre, Tarragona acollirà la 39a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears.

Les associacions o particulars que vulguin més informació (hotels, adreces, reserves, etc.) o que tinguin interès en presentar pessebres o diorames a la I Mostra de Pessebres de la Mediterrànea poden contactar amb l’Associació a l’adreça electrònica psbretgn@tinet.cat o trucant al Sr. Carles Tarragó Gatell, telèfon 609822230

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad