Inauguració de l’exposició homenatge a Jordi Pi i Vila a Ponte San Pietro

Aquest dissabte al vespre va tenir lloc a la Chiesa Vechia de Ponte Sant Pietro la inauguració de l’exposició dedicada al nostre més il·lustre pessebrista, el terrassenc Jordi Pi i Vila. A la mitja part d’un magnífic concert a càrrec de la Capella polifonica di Locate hi va haver els parlaments d’autoritats, organitzadors i convidats i es va lliurar una placa en reconeixement a la seva vídua, Ramona Culell, present a l’acte. També hi van assistir la seva filla Àngels i espòs i, en representació de la Federació, el nostre President, l’Albert català, i la Sots-presidenta, Núria Garcia.

La mostra, que consta de 31 diorames de l’autor i va rebre nombroses mostres d’admiració per part dels assistents, ha estat possible gràcies a l’organització de la Secció de Ponte Sant Pietro, vila llombarda molt propera a Bergamo on tindrà lloc d’aquí a dos anys el XX Congrés Internacional.

S’ha editat un llibre que estarà disponible a partir de gener que és quan tornaran tots els diorames cap a casa.El preu del llibre és de 15 € i es pot adquirir enviant un correu a la Federació (catpessebres@gmail.com) que és qui farà la comanda global.

L’exposició restarà oberta fins al proper 12 de gener del 2014.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad