Assemblea General Ordinària

El proppassat 17 de març  va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Pessebristes. En aquesta ocasió va ser l’entitat de Terrassa la que va acollir a la Sala Capitular de la Catedral del Sant Esperit aquest acte que té lloc preceptivament durant el primer quatrimestre de l’any.

Els temes més rellevants de l’ordre del dia foren l’aprovació dels comptes de l’exercici anterior que van ser aprovats per unanimitat i el pressupost d’enguany.

Un altre dels punts importants era l’entrada com a membres federats de dues noves entitats, Amics del pessebre de Matadepera i l’Agrupació pessebrista de Sant Boi del Llobregat. Amb la seva incorporació ja són 67 les entitats que formen part de la nostra Federació.

També es va tractar els diferents esdeveniments que tindran loc aquest any com el Dia de l’Associacionisme a Tarragona el 2 de juny, la  XVII Biennal a Vilanova i la Geltrú i  la 48a Trobada a Manresa, Capital Catalana de la Cultura 2018.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad