Cloenda de la XVII Biennal del pessebre a Vilanova

El diumenge 3 de febrer, a les 18 hores, el Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú va acollirel debat col·loqui “Perspectives de futur del pessebrisme: nous llenguatges, nous missatges”, que va servir com a cloenda de la XVII Biennal del Pessebre Català. El debat va ser organitzat per l’Associació Pessebrista  de Vilanova i la Geltrú i la Federació Catalana de Pessebristes. La taula va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Pessebristes i membre d’Amics del Pessebre del Baix Empordà, Albert Català; el secretari de la Federació i membre de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca del Penedès, Ramon Albornà, i d’Enric Benavent, membre del col·lectiu el Bou i la Mula, de l’Associació Pessebrista de Vilanova i la Geltrú i del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès.

El president de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català, va constatar l’èxit de la biennal, comptant que l’assistència ha estat d’unes 30.000 persones. La biennal es fa cada dos anys “per mostrar com està realment el pessebrisme associatiu en el moment que es fa i és una cosa irrepetible, és art efímer”.  S’ha fet un catàleg que documenta tots els muntatges exposats.

(Font: Tornaveu)

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad