De Candelera a Candelera. Acte de cloenda 25è Aniversari.

Semblava que no havia d’arribar mai, però ja som a les acaballes del nostre aniversari.

El proper 2 de febrer a les 7 de la tarda, tal com estava previst, ens trobarem a la cripta de la Sagrada Família a Barcelona per cloure els actes del 25è Aniversari.

El Molt Honorable Sr. Joan Rigol i Roig, ex-President del Parlament, Doctor en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya, President del Patronat de la Sagrada Família i, en definitiva, home d’una sòlida formació humanística i filosòfica, farà una petita xerrada per cloure tot aquest cicle d’actes.Tot seguit, es farà un reconeixement a les persones que varen signar l’Acta Fundacional de la Federació Catalana de Pessebristes.

Són molts i diversos els actes que s’han dut a terme durant tot l’any. Ha estat un temps intens en el que ens hem trobat més sovint del que ens era habitual i, cal dir-ho, ha estat quelcom molt agradable que caldrà mantenir en el futur. S’ha fet caliu, i això cal no menystenir-ho perquè té en sí mateix un valor a remarcar. S’ha creat una inèrcia que, de ben segur, ens durà a engegar molts més projectes durant aquesta nova etapa que encetem.

Us esperem a tots amb molta il·lusió per acomiadar com es mereix el nostre 25è Aniversari.

Actes del 25è aniversari

DESCÀRREGA VEURE
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad