Inauguració de la XVI Biennal a Girona

Aquest dissabte l’Esperit del Nadal i el seu seguici van visitar Girona amb motiu de la inauguració de la XVI Biennal del Pessebre Català. Després d’un lluït cercavila pels carrers del centre gironí el seguici va arribar a l’Ajuntament on autoritats i pessebristes van ser rebuts a la Sala de Plens per l’alcaldessa Sra. Marta Madrenas, regidors, representants de la Coordinadora de Pastorets i altres personalitats.

L’alcaldessa va fer palesa la satisfacció de la ciutat pel fet de ser capital del Pessebre Català aquest any que coincideix amb el 70è aniversari de l’associació gironina i va destacar l’estimació que des de sempre tenen els pessebres en aquella contrada.

També va donar la benvinguda als presents el President de l’Associació de Pessebristes de Girona, n’Alfons Vàzquez, que va agrair la feina realitzada pels treballadors de l’Ajuntament que van col·laborar perquè l’organització d’aquest esdeveniment fos tot un èxit, com així ha estat.

El President de la Federació Catalana de Pessebristes, n’Albert Català, va tenir unes paraules d’agraïment per en Marçal Casanovas, autor de les figures dels 16 diorames amb què la Federació ha volgut participar en el Centenari dels Pastorets de Folch i Torres. La Biennal restarà oberta en els seus diferents espais d’exposició fins a la Candelera.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad