Inici de la construcció de l’escenografia i la museografia del Museu del Pessebre

S’estan ultimant els preparatius perquè entre finals de maig i la primera quinzena de juny es realitzi la construcció de l’escenografia i de tota la museografia de la primera planta del Museu del Pessebre de Catalunya situat a Montblanc.

Diversos components de la Fundació del Museu del Pessebre de Catalunya (MPC) des de finals de l’any 2014 i tot el 2015 han estat treballant incansablement i desinteressadament en la reproducció d’un celatge-firmament amb diverses constel·lacions, i hi han instal·lat més de 12.000 estels o punts de llum confeccionats amb fibra òptica.

Ara comença la fase de reproducció del panorama interior, dissenyat per l’escenògraf montblanquí Ismael Porta i Balanyà, i pels Germans Castells i Planas, de Cardedeu. Es tracta de la tematització màgica d’un paisatge per on, mitjançant diverses obertures, es podran contemplar els respectius diorames.

Amb motiu dels treballs que es realitzaran al museu es preveu que aquest resti tancat al públic fins al mes d’agost, evitan així possibles riscos i perills associats a la gran complexitat tècnica que comporta l’agosarat muntatge.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad