Lliurament dels Premis Carné

El 21 de març va tenir lloc el lliurament dels Premis Carné de l’Associacionisme Cultural Català. El lloc escollit va ser l’antiga Fàbrica Estrella Damm. Amb aquest premi, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català vol homenatjar la figura d’Antoni Carné, President-fundador de l’entitat i reflexionar sobre el moment actual del teixit cultural de base. Els Premis Antoni Carné posen en primer pla i reconeixen públicament la tasca de les associacions i de les persones que les formen. A més de donar a conèixer les activitats de cultura popular, és important posar molt el focus en les persones que formen les associacions, que s’hi dediquen des de la seva passió per la cultura popular més propera.

S’hi reconeixen tres premiats en les següents categories: Premi BBVA a l’Entitat de l’Associacionisme Cultural Català, Premi Mutualitats i Cooperatives al Mitjà de Comunicació de l’Associacionisme Cultural Català i Premi Ens a la Persona de l’Associacionisme Cultural Català.

La vetllada va estar conduïda per l’actor Toni Albà qui va amenitzar un espectacle fresc, àgil i dinàmic, pensat per entretenir els assistents i mostrar el potencial artístic del teixit cultural català. A més del lliurament de guardons, la cerimònia va incloure actuacions representatives de la cultura popular i va comptar amb la presència del director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig.

Segons Josep Viana “els premis volen contribuir a modernitzar les entitats catalanes presents arreu de la geografia catalana”. En aquest sentit, el president de l’Ens avançà la voluntat de celebrar les properes cerimònies de lliurament dels premis en diferents comarques del Principat.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad