Maó ha acollit la 51a Trobada

La Ciutat de Maó ha acollit aquest cap de setmana, 15 i 16 d’abril, la 51a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears. Prop de cent participants pertanyents a 18 entitats pessebristes han compartir dos dies de cultura i pessebrisme. La 51a Trobada va començar el dissabte a la tarda amb la rebuda al local social del Grup de Pessebristes de Maó, entitat organitzadora de la trobada d’aquest any, i la posterior recepció oficial a l’Ajuntament, amb la benvinguda institucional per part del batlle Hèctor Pons. L’activitat es va reprendre el diumenge amb una visita turística a la ciutat de Maó i la descoberta de Sa Illa del Rei, un patrimoni desconegut per molta gent i que va sorprendre gratament a tothom.

La Trobada va cloure amb el dinar social, el lliurament de records a les entitats participants i el relleu del fanalet, que va ser entregat a l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell que organitzarà la propera Trobada.

      

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad