Pere Padró i Baqués rep la 1a Creu de Sant Esteve de Ripollet

El passat diumenge 29 d’agost, en el transcurs de la Missa Solemne de la Festa Major a llaor del Sant Patró, Sant Esteve Protomàrtir, i amb l’assistència de les mes altes autoritats locals, va tenir lloc el lliurament de la 1a Creu de Sant Esteve a Pere Padró i Baqués, president de l’Agrupació de Pessebristes de Ripollet.

La creu parroquial de Sant Esteve, instituïda per decret el passat 22 de juliol, és la més alta distinció que atorga la parròquia amb la finalitat de fer ben palès el sentiment d’agraïment a aquelles persones que de forma manifesta serveixin o hagin servit d’una manera rica i particular a la parròquia de Sant Esteve de Ripollet. El rector de la parròquia Mn. Antoni Rubio, va fer menció de tots els mèrits aconseguits pel Sr. Pere Padró, que des de petit està vinculat i treballa a en diferents àmbits, grups i associacions estretament lligades amb la parròquia. Tot seguit en un moment de gran emoció li imposà la preuada distinció. A continuació el Sr. Pere Padró feu un sentit parlament en el que tingué paraules d’agraïment per aquest reconeixement per haver servit i treballat tants anys per la parròquia, també agraïment a totes les persones que han estat al seu costat col.laborant i treballant i a tots els feligresos de la parròquia per l’estimació que sempre li han demostrat.

L’acte es va cloure amb un aperitiu que es va celebrar al jardí del Sr. Pere Padró.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad