Som Cultura Popular

La Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona SOM CULTURA POPULAR va tenir lloc del 21 al 24 de gener a diversos espais del recinte Fabra i Coats. Aquesta mostra, nascuda per generar un autèntic trànsit d’idees i informació entre els diferents col·lectius de la cultura popular de la ciutat: associacions, entitats, món acadèmic i investigadors va despertar la curiositat entre sectors i de ben segur ha afavorit les interrelacions.

La Mostra ha estat un espai plural dividit en diversos apartats. A Coneix, hi hem trobat el museu nòmada, l’espai de les pantalles i la cultura popular a l’escola. Ensenya’t ha englobat l’espai de mostra d’entitats, la mostra editorial, els mitjans de comunicació i les fires de productes festers i de joguines.

La cultura popular s’ha de viure i per això a Viu hi hem trobat un espai d’actuacions, una mostra gastronòmica i un torneig esportiu. Finalment l’apartat Explica’t – Explica’ns s’ha dedicat a les assemblees, els debats, la tradiràdio i a una trobada de viquipedistes.

La nostra Federació hi ha estat present al llarg dels 4 dies amb un estand on hem pogut mostrar un tast de la nostra activitat, publicacions, membres federats, etc.. A més, el President, va presentar el nostre desig de fer esdevenir el pessebre Patrimoni Immaterial de la Humanitat en la ponència Què és i què significa el patrimoni cultural immaterial? durant l’acte inaugural.

Sens dubte la nostra participació no ha estat debades sinó que ha estat una bona ocasió per donar-nos a conèixer com a part del món de la cultura popular del nostre país.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad