Tavèrnoles fa el pessebre

El món del pessebrisme es va reunir el passat dissabte a Tavèrnoles per la presentació de llibre Tavèrnoles fa el pessebre; un llibre que recull les fotografies de la Mostra de Fragments de Pessebres de l’any passat i que compta també amb els poemes que Pilar Cabot va fer per a l’ocasió.

El pessebrista tavernolenc Josep Pagespetit va felicitar-se pel fet d’haver pogut incorporar d’una manera ben natural l’art de la poesia als pessebres i va concloure que la Mostra de Fragments de Pessebres de Tavèrnoles suposa una innovació sense precedents dintre del món del pessebre, ja que els obre al visitant i en permet una observació des de tots els punts de vista.

L’acte es va cloure amb la intervenció del Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, qui va lloar la creativitat i la capacitat d’innovar, remarcant que exposicions com la de Tavèrnoles demostren que el pessebre és una tradició que s’està modernitzant. El conseller va felicitar l’Ajuntament de Tavèrnoles per haver apostat per la tradició pessebrista, així com per l’edició del llibre Tavèrnoles fa el pessebre.

Posteriorment el Conseller Mascarell va poder visitar l’exposició i seguir les atentes explicacions que de cada fragment li feien en Josep Pagespetit i els diferents autors de les obres.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad