Tots cap a Sitges!

Com tots vosaltres sabeu, el proper 19 d’abril es farà l’acte inaugural del Simposi Internacional de Pessebrisme que la Federació Catalana, amb la col·laboració de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, ha organitzat per commemorar els 150 anys de Pessebrisme Associatiu a Catalunya.

Aquest serà de ben segur un esdeveniment que recordarem durant molt de temps i seria una llàstima que no sortís rodó com es mereix. Comptem amb l’assistència de nombrosos pessebristes provinents de l’estranger i també companys espanyols. Gaudirem de personatges tan il·lustres com el Dr. Armand Puig, la Sra. Letizia Arbeteta, la Dra. Glòria Ballús o el Sr. Jan Grau que compartiran els seus coneixements amb tots nosaltres.

A més de tot això, ja prou engrescador, també farem un sopar a les Caves Codorniu on podrem xerrar amb persones amb les que habitualment no ens podem trobar per la distància, acompanyats de bona música i en un marc modernista, no cal dir-ho, que ja de per sí proporciona un entorn màgic.

Totes aquestes activitats, a més d’altres que trobareu en aquest programa, tindran lloc a Sitges, una vila que no necessita presentació. Un lloc fantàstic on passejar, gaudir del paisatge i de l’ambient que s’hi respira.

Què més us cal saber per inscriure-us-hi?

Apa, doncs, animeu-vos i feu cap a Sitges!

 

150anys_Simposi_cat.pdf
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad