25è aniversari. Taller pràctic. Disseny, composició i plantejament del tema

El proppassat dissabte 20 de febrer va tenir lloc a Can Cortès, a Palau-Solità i Plegamans el primer dels cinc tallers pràctics que es duran a terme durant el primer semestre d’enguany en el marc dels actes del 25è aniversari.

Aquesta sessió va tractar a fons el “Disseny, composició i plantejament del tema”.

Els ponents eren dos pesos pesants de dues de les associacions deganes de la Federació, n’Agustí Térmens de Barcelona i en Joan Cortada de Terrassa i van compartir amb una audiència d’unes 70 persones els seus coneixements i experiència pràctiques sobre el tema.

En Joan Cortada va iniciar la sessió amb una presentació* on mostrava pas a pas els conceptes fonamentals de l’ús de la perspectiva lineal i de volum il·lustrant-ho també amb exemples reals de composicions de diorames on s’aplicaven aquestes tècniques.

L’Agustí Térmens va posar el contrapunt “murri”, sense contradir però cap dels aspectes teòrics explicats, exposant d’una forma molt planera els seus trucs i estratègies adquirits amb els anys.

Hi van assistir persones pertanyents a 18 associacions i els comentaris rebuts per part dels assistents van ser molt positius envers els continguts impartits i la claredat amb què es van saber transmetre.

La segona sessió que tindrà lloc el proper dissabte 20 de març tractarà les “tècniques de construcció del diorama” i anirà a càrrec del Joan Carles Capdevila i del Jordi Mañosa. Esperem gaudir de la vostra companyia.

Presentació

DESCÀRREGA VEURE

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad