Diada pessebrista de tallers didàctics

Aquest dissabte l’Associació de pessebristes de Palau-solità i Plegamans va celebrar una diada pessebrista de tallers didàctics a la masia de Can Falguera amb motiu del seu 30è aniversari. La Jornada va començar a les 9 del matí quan van començar a arribar pessebristes de diverses entitats que no van voler perdre’s aquesta oportunitat de retrobar-se i gaudir de les diferents taules de treball que s’havien organitzat.

Durant tot el matí els assistents van poder anar passant taula per taula i veure com diferents pessebristes mostraven els seus diferents mètodes de treball. Es varen tractar la composició i perspectiva, el treball de guix o poliuretà, la pintura, la il·luminació i efectes i el modelatge de figures. Al voltant de les 2 es va servir el dinar -una paella d’arròs per 200 persones- a l’aire lliure, sota una pineda al costat de la Masia, recentment rehabilitada.

El dia -radiant- va arrodonir la festa. Tothom s’ho va passar d’allò més bé. En acabar l’acte es va lliurar el Fanalet a l’Associació de Mont-Ras (Baix Empordà) que són els encarregats d’organitzar la Trobada l’any vinent.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad