Exposició homenatge a Jordi Pi i Vila a Ponte San Pietro (Itàlia)

Aquest Nadal tindrà lloc una exposició extraordinària on es presentarà la majoria de diorames realitzats per l’il·lustre pessebrista terrassenc Jordi Pi i Vila.

L’Associazione Italiana Amici del Presepio, i concretament la Secció de Ponte San Pietro, tal com va fer en el seu dia amb en Joan Mestres, ha organitzat per aquest Nadal una gran exposició per homenatjar a Jordi Pi i l’important paper que ha jugat en la història del pessebrisme.

Des d’aquí volem agrair aquesta magnífica iniciativa als amics italians, amb els que sempre ens han unit llaços fraternals, i sobretot a la família Pi, que ha permès que es traslladés tot aquest material tant lluny de casa per dur a terme l’exposició.

De ben segur que aquest esdeveniment farà justícia a la memòria d’un pessebrista com en Jordi Pi que ho va donar tot pel pessebre i que va deixar darrere seu un magnífic llegat que ara podrem tornar a veure gairebé en la seva integritat a la ciutat llombarda de Ponte San Pietro a partir del 7 de desembre.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad