Inauguració del Working Progress de Pessebres

Ahir a les 12 del migdia va tenir lloc la inauguració definitiva de l’exposició Working Progress, que 6 entitats federades han anat construïnt en les setmanes prèvies a la vista del públic al Centre d’Artesania de Catalunya, ubicat al número 11 del carrer Banys Nous.

El President de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català, va adreçar unes paraules als assistents i, tot seguit, va donar pas a la presentació del vídeo enregistrat aquests dies per una productora per deixar constància de la feina feta i els diferents mètodes de treball emprats en la construcció dels diorames exposats.

El balanç d’aquesta innovadora proposta ha estat valorat molt positivament tant pels organitzadors com pels Departaments de Cultura de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona, per la qual cosa la Federació estudia la possibilitat de repetir novament l’experiència amb la participació de diferents entitats pessebristes.

ENTREVISTA
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad