NAIXEMENT

Fa molt temps que la Federació Catalana de Pessebristes es planteja la possibilitat d’editar una publicació on es recullin opinions, punts de vista o simplement temes d’interès per als qui conformem el conglomerat pessebrista.

Enguany el nostre 25è aniversari ens ha fet gaudir de nombroses i diverses propostes que creiem han omplert tot l’any d’activitat. Ens ha fet passar del Nadal de l’any passat al Nadal que arriba pràcticament sense deixar de parlar de pessebres, i fent-nos trobar sovint i, per tant, enfortint els llaços d’amistat existents entre les persones que formem part d’aquest col·lectiu.

Aquest esforç que s’ha fet per dotar de contingut aquesta important data no s’ha volgut quedar aquí i, finalment, ens hem llançat a l’edició d’aquesta publicació tan cobejada que estem segurs serà NAIXEMENT. Aquesta revista compta amb la participació de persones alienes al fet pessebrista tan solvents com Maria Barbal, Francesc-Marc Álvaro, Salvador Cardús, Muriel Casals… o de gent propera com Jaume Pujol Balcells, Margalida Bover, Iñigo Bastida, Josefina Roma, Pier Luigi Bombelli… I és que teníem molt clar que no volem mirar-nos només el melic sinó que volem obrir-nos i mostrar la nostra activitat a la resta de la societat, fent-la així més transversal, normalitzant-la en una paraula.

Doncs bé, aquest proper diumenge, en el context de la nostra Festa, la Trobada de Pessebristes, a Mataró, tindrem el goig de presentar-vos aquesta feina, perquè l’hem fet per a tots vosaltres, i aquest és el lloc idoni perquè vegi la llum.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad