Novetats pessebrístiques a Barcelona

Des de la Federació Catalana de Pessebristes us volem informar de dues destacades activitats que enguany, durant el cicle de Nadal, els afeccionats a l’Art de fer Pessebres, podeu visionar a la ciutat comtal.

D’una part, i després de set anys sense haver-se realitzat, a l’Associació de Pessebristes de Barcelona, li ha estat possible de tornar a fer un pessebre a la galeria gòtica del Palau de la Generalitat de Catalunya, fet que celebrem pel reconeixement a la nostra activitat, el Pessebrisme, i pel que representa de bona disposició de l’actual govern envers la Cultura Popular i les Tradicions del país.

D’altra, us recomanem la visita a la magnífica exposició de figures Àngels, pastors i reis que trobareu al pati de l’Ajuntament de Barcelona, que sens dubte, són un bon complement del pessebre monumental a l’aire lliure instal·lat a la plaça de Sant Jaume.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad