Programa de formació en comunicació per a l’associacionisme cultural

Ahir dimarts, dins del programa de formació en comunicació per a l’associacionisme cultural que du a terme l’Ens de Comunicació Associativa, va tenir lloc un interessant seminari a les instal·lacions de TV3, a Sant Joan Despí.

El seminari Associacions i mitjans de comunicació anava dirigit a responsables de premsa i directius de les Federacions de l’Ens i va constar d’una ponència inicial seguida de 6 taules rodones. Els nombrosos ponents que hi varen prendre part eren persones rellevants del món de la comunicació que van donar valuoses pautes per orientar les entitats del món de la cultura en aquest sovint difícil terreny.

L’auditori de TV3 es va omplir des de primera hora del matí amb persones diverses del món associatiu que varen poder qüestionar els ponents sobre les raons de la tebiesa i l’escàs interès que molts cops es reben dels mitjans. Membres de la Junta de la Federació Catalana de Pessebristes hi varen poder assistir i en fan una valoració molt positiva.

Activitats com aquesta donen sentit a formar part d’una entitat aglutinadora com és l’Ens, que ens dóna molta més visibilitat de cara a l’Administració i també als mitjans de comunicació.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad