Reunió de la Universalis Foederatio Praesepistica

 Es crea la pàgina web de la UN-FOE-PRAE d’adreça www.un-foe-prae.eu i també www.un-foe-prae.com en que hi haurà informació, direccions, i foro (aquest de moment sols per a socis amb còdex).

Dels dies 22 al 25 de febrer d’engany, es féu a Augsburg la reunió de la junta directiva de la UN-FOE-PRAE.

En la reunió del primer dia es féu, una explicació del congrés a Augsburg que durarà cinc dies en el mes de febrer del any que ve, les dates del congrés són del 23 al 27 de febrer del 2008. S’enviarà a totes les associacions informació detallada del Congrés.

El 23 de febrer, al matí es féu una visita a les seus de les exposicions, conferències i demés actes del congrés. Per la tarda tinguérem reunió amb l’alcalde de la ciutat en una recepció en el saló daurat de l’Ajuntament.

Dia 24 segona reunió del Consell, en la qual es prenen els següents acords:

– La federació austríaca presenta el programa de la seu del següent congrés, que es farà a Innsbruck. Diuen que està preparat per a finals de novembre o primers de desembre. Ens hi oposem, doncs en aquestes dates estem en muntatge dels nostres pessebres o cursets. La federació austríaca, degut a aquestes discussions, comentarà amb els seus socis la possibilitat de canviar las dates.

– Aprovació dels comptes de l’any anterior.

– Creació d’una medalla que acompanyarà el diploma acreditatiu dels guardons internacionals. Tant el disseny com la construcció d’aquesta medalla foren primer consensuats i aprovats pels socis llatins, reunits l’any anterior a Saragossa.

– Aquestes medalles es donaran en cada congrés (cada quatre anys), i cada soci podrà aportar un sol candidat a aquest guardó, donant-se un màxim de vuit guardons. Cada medalla serà costejada per l’associació que presenti la candidatura. El diploma serà costejat per UN-FOE-PRAE.

Els candidats aprovats per aquest any són:

Federació Catalana de Pessebristes: GERMANS CASTELLS

Associació Pessebrista de Barcelona: ANTONI CASULLERES

Federación Española de Belenistas: JOSÉ LUIS MAYO

Federació Alemanya Krippen: SHEGLINDE

USA: REV JAUNA

USA: RITA ENCHER

Àustria: RUPERT BERAN

A proposta de la Federació Catalana de Pessebristes s’aprova donar la primera medalla al SR. GIORGIO PASSEGGIERI secretari General de la UN-FOE-PRAE, tot i que ell ja fa anys que té el guardó.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad