XIX Biennal del Pessebre

Aquest dimarts 28 de novembre s’ha inaugurat la XIX Biennal del Pessebre de Catalunya, amb prop de 40 diorames aportats per més de trenta entitats de la Federació. L’exposició de la Biennal, ubicada al reial Cercle Artístic de Barcelona, és la part més visible de les exposicions que Barcelona acollirà per commemorar els 800 anys del pessebre. Junt amb la Biennal, es podran visitar les exposicions “Greccio, Barcelona, patrimoni cultural internacional” a la Sala Martí l’Humà del Tinell, a la seu de la Plaça del Rei del Museu d’Història, i l’exposició “Pessebrisme català, art i tradició” a la Casa dels Entremesos.

A l’acte inaugural hi van assistir Adelaida Moya, directora General de Cultura Popular; Francesc Fabregat del Servei de Cultura Popular de l’ICUB; Albert Català, president de la Un-Foe-Prae; Josep Maria Porta i Abel Plana de les entitats pessebristes i Ramon Albornà, president de la Federació Catalana. L’acte va ser presentat per Josep Fèlix, president del Reial Cercle Artístic, institució que acull la Biennal.

Es pot visitar fins al 7 de gener, al Reial Cercle Artístic, al carrer dels Arcs, 5, de Barcelona (Entre el portal de l’Àngel i la plaça de la Catedral)

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad