43a Trobada de Pessebristes a Lleida

El diumenge 28 d’octubre d’enguany tindrà lloc a Lleida la 43a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears que aquest any acull l’entitat Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari. Com es recordarà, el fanalet de la trobada el va rebre el president de l’entitat, Àngel León, de mans del president de la Federació Catalana de Pessebristes, Josep Porta, en la cloenda de la darrera trobada a Parets del Vallès el dia 16 d’octubre de 2011, que tot just celebrava el vint-i-cinquè aniversari de la seva fundació.

En el setmanari Catalunya Cristiana del dia 1 de gener 2012, a la seva pàgina 20, ha aparegut informació d’aquest proper acte, així com de la restauració que l’entitat lleidatana ha fet del pessebre monumental permanent que les Germanetes dels Ancians Desamparats tenen a la població d’Aitona.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad