Nous goigs del pessebre

En una edició conjunta de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, la Federació Catalana de Pessebristes i els Amics dels Goigs de Sabadell, acaba de sortir publicada una nova edició dels GOIGS DEL PESSEBRE, Nadal 2011.

S’ha editat en un tríptic tamany foli a evocació i homenatge de Mossèn Camil Geis (Pont Major (Girona) 1902-Sabadell 1986). La lletra i la música dels goigs són del mateix Mn. Geis, i les nombroses aquarel·les que il·lustren i enriqueixen l’edició i l’orla han estat col·laboració de Josep Traité i Compte.

L’Agrupació de Pessebristes de Sabadell vol evocar amb aquesta publicació dels goigs al pessebre els records i vivències del qui en vida, traspassat ara fa vint-i-cinc anys, en fou el seu Conciliari. Mn. Camil Geis, a més de sacerdot humanista, fou lloat poeta, escriptor i músic, havent publicat llibres de poesia i prosa, així com diverses altres lletres de goigs i música.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad