Acte d’apertura dels 150 anys de Pessebrisme Associatiu

El dilluns passat, a les 6 de la tarda, va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte d’apertura dels 150 anys de Pessebrisme Associatiu. L’acte va ser presidit pel Sr. Jaume Siurana, regidor de la ciutat encara que més tard s’hi va afegir l’alcalde, el Sr. Xavier Trias. La presentació va anar a càrrec del conegut actor Dafnis Balduz, que va conduir les diverses intervencions espaiades amb la participació de la Cobla Sant Jordi.

Els parlaments van correspondre al President de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, el Sr. Jordi Capella i el President de la Federació Catalana de Pessebristes, el Sr. Josep M. Porta, que van exposar els referents històrics d’aquesta celebració i la importància que té aquest aniversari pel pessebrisme català i pel món associatiu i cultural del país. També es va guardonar persones que han tingut un paper rellevant a la història del pessebrisme de Catalunya, com el Sr. Romagosa, el Sr. Padrosa, el Sr. Térmens… o fins i tot les nétes d’en Miquel Tusquellas, el fundador més jove de l’Associació de Barcelona.

La vetllada va ser doncs el tret de sortida de tot un seguit d’activitats que es desplegaran a la capital catalana així com a diversos indrets del país al llarg d’aquest any vinent, el primer dels quals tindrà lloc aquest mateix divendres a les 6 de la tarda a la Seca 2, on s’inaugurarà l’exposició Pessebres del món. Cultura-Art-Tradició.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad