Congrés Internacional UN-FOE-PRAE Innsbruck 15-18 novembre

El proppassat 17 de novembre Ignasi Carbonell i Gomis va ser guardonat per la UN-FOE-PRAE en el transcurs del sopar de cloenda del Congrés Internacional que aquesta entitat va celebrar a Innsbruck, capital del Tirol austríac.

La Federació Catalana va ser present al Congrés conjuntament amb d’altres pessebristes catalans que van poder assistir als actes preparats a aquest efecte i varen visitar aquesta magnífica ciutat envoltada de muntanyes. El dijous 15 de novembre va tenir lloc l’acte d’apertura del Congrés i els dies restants es van programar visites a diversos Museus del Pessebre i col·leccions particulars -algunes d’elles sorprenents- que proliferen a la regió.

Durant els parlaments oficials que van tenir lloc abans del sopar es va aprofitar per explicar la programació dels actes dels 150 anys de pessebrisme associatiu que tindran lloc a Catalunya a partir d’aquest Nadal i, especialment, del Simposi Internacional de Sitges que es celebrarà a l’abril i que va despertar molt d’interès entre els més de 900 assistents a l’acte.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad