El Museu del Pessebre de Catalunya inaugurat

Tal com estava previst el 15 de desembre l’Honorable Consellera Laura Borràs va inaugurar el Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc. A l’acte també hi va assistir l’Alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i la Directora General de Cultura Popular, Àngels Blasco, així com el President de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català.  Durant l’acte es va tenir també l’espai per a presentar el llibre sobre l’obra de la nIssaga Castells acabat d’editar pel Departament de Cultura amb la col·laboració de la Federació.

El Museu comença a caminar,a falta d’alguns aspectes que caldrà anar enllestint,  però que no n’impedeixen el normal funcionament. La 1a planta conté obra de l’Associaciío de Montblanc i pessebristes d’altres entitats federades, la segona planta és la dedicada als Calvaris amb obra “a palillo” dels Germans Castells, i la tercera correspon a Joan Mestres.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad