Inauguració XVII Biennal a Vilanova i la Geltrú

El dissabte primer de desembre va tenir lloc l’acte inaugural de la XVII Biennal del Pessebre Català a l’església dels Josepets a Vilanova i la Geltrú. Aquesta és la primera exposició que es realitza en aquest espai recuperat per a l’ús de les entitats locals.

L’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, va presidir l’acte conjuntament amb Adelaida Moya, regidora de Cultura del Consistori, Ramon Llenas i Albert Català,  Presidents de l’Associació pessebrista i de la Federació Catalana de Pessebristes respectivament,. Tot seguit, el nombrós públic assistent va poder visitar a l’interior la nombrosa i variada mostra de diorames de les diferents entitats participants.

A continuació, acompanyats per l’Esperit del Nadal i el seu seguici, es varen visitar la mostra del recull d’història dels 75 anys de l’entitat, el pessebre de la ciutat i contemplar un mapping de Nadal a la Plaça. La Biennal es clourà el proper 3 de febrer.

 

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad